Az Ozone Mama dalai modern felfogásban idézik meg a hatvanas, hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Színpadi produkciójuk friss, energikus és látványos. 

Debütáló lemezükkel (’The Starship Has Landed’) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk, a ’Freedom EP’ 2013-ban látott napvilágot. A korongot indító 'Go'-t a Petőfi Rádió rotációban játszotta, de számos európai, amerikai és kanadai rádió is műsorára tűzte.

'I Really Care' című daluk az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szaklap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén is megjelent. 

A Székely Márton (ének), Gábor András (gitár, vokál), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta csapatot a szakmai zsűri a legutóbbi, ’Sonic Glory’ című nagylemezéért 2016-ban "Az év hazai hard rock vagy metal albuma" kategóriában ismét Fonogram-díjjal jutalmazta. A lemezt magas pontszámmal és jó kritikával méltatta - többek közt - a Classic Rock Magazine is. 

Az Ozone Mama az elmúlt két évben olyan nagy nevek előtt kapott fellépési lehetőséget, mint például a Monster Magnet (USA), az Airbourne (AU), a The Darkness (UK), vagy a Kamchatka (SWE).

A srácok a hazai klubturnén és fesztiválokon (pl. Sziget) kívül egyre több külföldi koncerten is bemutatkoztak: rövid európai turnéjukat követően meghívást kaptak például a torontoi Canadian Music Week-re, majd egy azt követő amerikai klubkoncertre (Niagara Falls, Buffalo), illetve a romániai Danube Rock Festival és az Alternative September Rock fesztiválokra, az osztrák picture on festival-ra és a németországi End Of Summer Festival-ra is.

A zenekar 2017. októberében jelentette meg új kislemezét (High Ride). A teljes album 'Cosmos Calling' címmel az amerikai Ripple Music gondozásában érkezett meg a rajongókhoz 2018. januárjában.